Simon Angéla, Kriston tréner.
Tel.: 30-248-60-40 – Email.: hello@intimtornagodollo.hu

Élj kellemetlen intim tünetek nélkül, irány az online gyarkorlóóra! 🙂

Gyere, tapasztald meg a közösség erejét, és légy részese egy remek hangulatú online gyakorlásnak. Hétről-hétre elszánt, önmagáért tenni akaró nőkkel együtt intimtornázunk ZOOM-on.

Kriston gyakorlóóra: intimtorna
a közösség erejével

Tudom mennyire aggasztóak az alábbi intim tünetek:

Hogyan fog változni az életed?

10 pontban szedtem össze neked:

Miért érdemes a Kriston gyakorlóóráimhoz csatlakoznod?

Technikailag egyszerű, mert:

Az órák rendkívül jó hangulatban telnek, mindig változatosak, érdekesek és alaposan átmozgatnak, nem csak a célzott területeket, de minden más izmot is. Igazán jó kis csapat gyűlt össze…😊

Megnyugtat, hogy tudom, hogy hetente legalább egyszer az útmutatásoddal precízen el tudom végezni a gyakorlatokat, és utána érzem a hatását, lelkileg megnyugtat, testileg átmozgat.

5/5

Veronika

Problémám fennállása óta sok minden kipróbáltam állapotom javítása érdekében. Lézeres kezelés és biofeedback eljáráson vettem részt. A nálad elvégzett márciusi tanfolyam óta érzem igazán a javulást. A javulás részemről a vizelet tartásban mutatkozik meg.

A kellemes társaság, a nálatok töltött idő, energiával tölt fel. Hétről hétre érzem a pozitív változás testemben.

5/5

Lenke

Az Online Kriston gyakorlóóra neked való,

ha már elsajátítottad a Kriston Intim Torna gyakorlatait

Ha végre változást akarsz elérni, mert elég volt az intim tünetekből és/vagy el akarod kerülni a műtétet.

Fontos vagy magadnak, tenni akarsz magadért mert tudod, hogy az intim egészséged kihat a munkádra és a családodra is

Eldöntötted, hogy minimum heti egyszer  jár neked az a 45 perc énidő.

Több száz nő nem tévedhet! Egy önmagért tenni akaró női közösség részese lehetsz te is.

Mikor vannak a gyakorlóórák?

Hétfő

19:30 – 20:15

Kedd

6:45 – 7:30

Kedd

19:30 – 20:15

Csütörtök

19:30 – 20:15

Péntek

18:30 – 19:15

Eddig is biztos voltam benne, hogy az egyik legjobb döntés volt az életemben, hogy jelentkeztem hozzád intim tornára, de ez az érzés egyre csak fokozódik. Bevallom, amikor először beszéltél a küldetés tudatodról, volt bennem egy kis kétely, hogy ezt bárki mondhatja, de vajon hiteles leszel-e és ezt hogyan képzeled. Mára azt mondhatom, hogy nálad motiválóbb oktatóval/trénerrel még nem találkoztam. 🙂 Ennyi kitartás, életerő, vidámság, humor, kreativitás, elhivatottság nem sok emberben adatik meg egyszerre. Én emelem kalapom előtted!

5/5

Andrea

Szeretem az óráidat, jólesik átmozgatni magamat az egész napos ülés után, és jó érzés, ahogy felpezsdül mindenem. 🙂

És jó, hogy a gyakorlatok végzésében nem vagyok magamra hagyva.

Valahogy még a nagyobb erő kifejtése is könnyebben megy, ha biztat valaki, mint egyedül. És Tőled igazán kapunk biztatást! 🙂

Köszi a lelkesedésedet, ragadós! 😉

5/5

Zsuzsanna

Bónuszok

BÓNUSZ #1.
"Heti 1x" és "Korlátlan" bérlethez

Tudj többet a testedről: érthetően az intim testtájakról és tünetekről

Keveset tudunk a testünkről. Jó esetben is utoljára középiskolában tanulunk biológiát.  Aztán telnek-múlnak az évek szülés előtt/ után  vagy éppen a változókorban vagy és sorra jönnek a meglepő intim tünetek.

Tudj többet a testedről sorozat az intimtorna szempontjából fontos területeket, testi tüneteket közérthetően foglalja össze. Havonta online előadást tartunk kérdezési lehetőséggel.

ÉRTÉKE: 8.500 Ft

BÓNUSZ #2.
"Heti 1x" és "Korlátlan" bérlethez

Motivációs edzés naptár

havonta megújuló pipálós naptár segítségével nyomon tudod követni, hogy mikor tornáztál és szükség esetén mikor voltál pótolni. A motivációs idézetek lendületet adhatnak a rendszeres tornához, feldobják az alkalmakat.
A naptárat, ha szeretnéd,  ki is tudod nyomtatni.

ÉRTÉKE: 2.500 Ft

BÓNUSZ #3.
"Heti 1x" bérlethez

Pótlási lehetőség

Ha kiválasztottad, hogy heti rendszerességgel melyik napon akarsz tornázni, de közbejönne valami, akkor egy héten belül bármelyik órámhoz csatlakozhatsz és tudsz pótolni.
A rendszeresség nagyon fontos az intimtornában. Akkor tudsz elérni fejlődést, változást.
Hetente több alkalommal tartok órát, biztosan találsz olyan időpontot, amikor tudsz pótolni:

  • Hétfő: 19:30-20:15
  • Kedd: 6:45-7:30 vagy 19:30-20:15
  • Csütörtök: 19:30-20:15
  • Péntek: 18:30-20:15


ÉRTÉKE: 2.500  Ft

BÓNUSZ #4.
"Korlátlan" bérlethez

Szakértői előadások:
Női  élet, egészség, egyensúly

Havonta új szakértők, kérdezési lehetőség, utólag is visszanézhető felvételek

Tervezett előadások:

EGÉSZségben  élni nőként: a szűrővizsgálatok jelentősége a megelőzésben
Időpont: október 27. 20:15 -20:45 h
Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd-traumatológus

  Hormonális egyensúly
Időpont: november
Dr. Lőrincz Anita szülész-nőgyógyász

  Élvezhető ételek plusz kilók nélkül
Időpont: december
Lipták Nóra – a Diéták & Álmok coach – életmódmentora

ÉRTÉKE: 25.000  Ft

Dönts magad mellett, válassz bérlettípust!

Korlátlan bérlet: okt. 9. vasárnap éjfélig 18.900 utána 24.900 Ft! Vedd igénybe az 6.000 forintos kedvezményt most!

Nap
Óra
Perc
Mp

A jelentkezés lezárult, köszönjük a jelentkezést mindenkinek!

 Heti 1x  bérlet

Havi bérlet

Heti 1x  BÉRLET
ÉRTÉKE: 23.500 Ft

Ára : 9.900 Ft / hó

 

Korlátlan bérlet

Havi bérlet

A gyorsabb út!

KORLÁTLAN BÉRLET
ÉRTÉKE: 86.000 Ft

Ára: 24.900 Ft / hó

 

heti egy torna segít, hogy azt érezzem, hogy tettem valamit magamért, akkor is, ha a napi gyakorlásra nincs is időm vagy energiám. Pozitív energiát ad egész hétre. Segít az egész heti stressz levezetésében. Úgy érzem, hogy teszek valamit azért, hogy elkerüljek egy újabb endometriózis műtétet vagy egyéb problémát. Jó ott lenni, együtt lenni veletek jó hangulatban. Ez a heti énidőm. Alaposan megtanítja, hogy kell jól csinálni a gyakorlatokat.

Növelte az önbizalmamat, segít pozitívabban megélni a nőiességemet, ritkábban kell éjjel kimenni a mosdóba.

5/5

Judit

Nagyon szeretem a gyakorlóórákatSokkal intenzívebben megélt gyakorlás az általad vezetett gyakorlás 🙂 A magamfajta lustinak egy nagyszerű lehetőség, hogy az alaptornán megtanultak edzésben tartsanak, izmaim ne renyhüljenek vissza. Kedves a társaság :)) erő van a közös gyakorlásban.
Biztonságban vagyok (!) a magam szempontjából és mosolyt fakaszthatok párom orcáján 😌.
Ajánlást is szeretnék tenni minden alaptanfolyamot végzett nőtársamnak hatékonyabb a torna trénerünk személyes vezetése melletti rendszeres karbantartással, mint egyedül. Gyertek!

5/5

Márti

Garanciák

„Minden kérdésedre válaszolok” garancia:

Ha az online gyakorlóóra során felmerül benned bármilyen kérdés a mozgással kapcsolatban – és elvégezted a Kriston Intim Torna nőknek tanfolyamot – akkor ezt jelezni tudod emailben. A legjobb tudásom szerint 48 órán belül minden kérdésedre válaszolok. Nincs rossz kérdés, nincs buta kérdés, csak kérdés van. Kérdezz, bátran!

„Lelkesen tornázol" garancia

Biztos lehetsz benne, hogy minden alkalommal, amikor együtt tornázunk az lelkesítőleg fog rád és az intim izmaidra is hatni. 😉 Nincs más dolgod, csak hétről-hétre leteríteni a matracodat, és elindítani a ZOOM-ot, a többit bízd rám!

„Nem fogod megunni” garancia

A Kriston Intim Torna nőknek tanfolyamot végzett nők időként arra panaszodnak, hogy azért nem csinálják a gyakorlatokat mert ráuntak arra, amit a tanfolyam végén kaptak. Mivel minden alkalomra készülök új gyakorlatokkal, esélytelen, hogy ráunj. Élvezni fogod és gyorsan elrepül az idő, ígérem.

„Minden órát megtartok” garancia:

Nálam nem maradhat el óra. Eshet az eső, fújhat a szél, tombolhat a nyár, Kriston gyakorló mindig van. Na jó, Szent Este nem szoktunk tornázni. 😊 Minden órát megtartok, ezzel is jelezve, hogy a rendszeresség kulcsfontosságú ennél a mozgásformánál. Ha netalántán, véletlenül pont továbbképzésre kell mennem abban az időpontban amikor a gyakorló van, akkor biztosítok pótlási lehetőséget.

Simon Angéla vagyok, gödöllői Kriston Intim Torna® tréner…

A Kriston Intim Torna iránti rajongásom az ősidőkre nyúlik vissza. Egyetemista koromban már részt vettem egy tréningen, ahol a tapasztaltabb, inkontinenciával küszködő hölgyek csodálkozva kérdezték, hogy mit keresek én ott. Akkoriban a résztvevők még nem tudták, hogy ez a torna gyerekektől kezdve nőknek, férfiaknak, időseknek és fiataloknak, mindenkinek hasznos.

Évekkel később a második haladó tanfolyamon ültem Andival szemben, és egyszer csak megérkezett hozzám fentről az érzés, hogy én ezt tanítani akarom. Több év önismereti munka után pontosan tudtam, hogy ez egy olyan sugallat, amivel érdemes törődni, így a következő trénerképzésen már azzal a biztos meggyőződéssel ültem az Egészségműhelyben, hogy ez nekem való és boldogan tanítok majd csoportokat én is.

Kriston-módszer neked való, ha intim tüneteidre keresed a megoldást, ha változni, fejlődni, tanulni akarsz, vagy ha egyszerűen csak új szokásokat akarsz elsajátítani, amivel jobbá teheted a hétköznapokat az intim területeiden is.

Kriston torna nemcsak izom, hanem önbizalom erősítő is!

Sajnálom, hogy korábban nem szakítottam rá időt és energiát, csak akkor, amikor már a változókor kellemetlen tünetei jelentkezni kezdtek! De még akkor is húztam az időt. Nem tudom mire vártam!

Nem túlzás, hogy kétségbe estem amikor az egyik éjszaka az elcseppenő vizeletre ébredtem. A szülések óta meglévő aranyeres problémám néhány óra gyakorlás után elmúlt. Az elindult  fizikai változásokon kívül, úgy érzem lelkileg is erősebb lettem, a gátak gyengülnek. Figyelem magam-ez lehet hogy hülyeség- de úgy érzem többször állok ki magamért mint régebben.

A gyakorló órán csak mi vagyunk, mind ugyanazt szeretnénk. Sokat segít abban, hogy a rendszeresség megmaradjon. És sokkal jobb Veled tornázni, mint a hanganyag irányítására.

5/5

Ildikó

Maradtak még kérdéseid? Megválaszoltuk neked!

 A Kriston Intim Torna egy 36 éves magyar módszer, Kriston Andrea szellemi tulajdona. Már nők tizezreit segítette hozzá az intim tüneteik megszüntetéshez és a nőgyógyászati műtétek elkerüléséhez. Ha velem és rendszeresen végzed a Kriston gyakorlatokat változást érhetsz el te is. A rendszeresség nagyon fontos.

 

Jó a hangulat és lelkesítő a tréner 😊 Küldetésem a tanítás.

A  Kriston online gyakorlóórát hetente többször tartok 45 percben. Intenzív, változatos gyakorlatokat végzünk. A hatás garantált 😉
Az ÉLŐben zajló órákhoz csak egy jógamatracra vagy plédre van szükséged és az otthonod kényelméből a ZOOM linkre kattintva tudsz velem intimtornázni.

 

Órarend:
Hétfő: 19:30-20:15 h
Kedd: 6:45-7:30h
Kedd: 19:30-20:15 h
Csütörtök: 19:30-20:15 h
Péntek: 18:30-19:15 h

Az általad előre kiválasztott  napon, időpontban  találkozunk az online térben. Két bérlettípusból tudsz választani.

Ha Heti 1x  elnevezésű bérletet vásárolsz hetente 1x intimtornázunk együtt. 
Például: lehet hétfői bérleted, akkor 1 hónapon át, hétfőn esténként tornázunk együtt 19:30-20:15 h között.
Vehetsz bérletet például csütörtök estére is, akkor 1 hónapon át minden csütörtökön 19:30-20:15 h között intimtonázunk majd együtt.

Ha valami miatt nem tudsz részt venni az előre kiválasztott intimtornán, akkor tudsz pótolni egy másik órán.

Ha a Korlátlan bérlet elnevezésű bérleted van, akkor minden órámhoz csatlakozhatsz, így akár hetente 5x is intimtornázhatsz a fenti órarend szerint.

ZOOM-on van minden foglalkozás. Számodra ez egy ingyenes szoftver. Ezt használva látsz és hallasz engem.
Ha korábban nem használtál ZOOM-ot, akkor érdemes letölteni arra az eszközre (számítógép, laptop vagy mobil) amit rendszeresen használsz.
Ha van érvényes bérleted akkor a ZOOM linket az óra kezdése előtt 1 órával kapod meg e-mailben. Minden héten, minden órán új ZOOM link van. Mindig e-mailben érkezik. 

A kamerádat nem szükséges bekapcsolnod. A lényeg, hogy érezd jól magad. Te döntöd el, hogy bekapcsolt kamerával vagy anélkül végzed a gyakorlatokat.

Korlátlan bérlet esetén semmi gond, hiszen bármikor jöhetsz, akár heti 5 Kriston gyakorlóórán is részt tudsz venni. Minden ZOOM linket mindig megkapsz, így akkor csatlakozol, amikor neked jó.

Heti 1x bérlet esetén 1 héten belül tudsz pótolni. Ha mondjuk kedd reggeli bérleted van, de nem tudsz jönni, akkor jöhetsz kedd este, csütörtök vagy péntek este, de fontos, hogy a pótlás 1 héten belül történjen meg, mert a rendszeresség fontos.
És ha bármi miatt egy héten belül mégsem tudnál pótórára jönni akkor keresünk megoldást a te helyzetedre is. 

Ha Korlátlan bérletet vásárolsz, akkor hetente 5 órámra is eljöhetsz, így ez ha egy hónapban 4 hét van 20 lehetőséget jelent. Ha 5 hét, akkor 25 🙂

Az online intimtorna végig ÉLŐben megy. Felvétel nem készül. Az élő találkozókba a maximális energiámat teszem, hogy tudj velem tornázni, akkor és ott. Akkor és ott biztosan.
A dolgos napok a sok feladat elsodor bennünket, de ha együtt csináljuk, akkor és ott, biztosan intimtornázol majd.

A JELENTKEZÉS MENETE:
Miután eldöntötted, hogy “Heti 1x” elnevezésű bérletet vagy  Korlátlan bérletet szeretnél, kérlek kattints a “Jelentkezem a gyakorlóóra” feliratú gombra.

Heti 1x  bérlet esetén: válaszd ki azt a napot vagy napokat, amikor intimtornázni akarsz, majd add meg a vezeték-és keresztnév, e-mail cím, telefonszám és számlázási adataidat.
Ezután kattints a “Megveszem a bérletem” gombra. A megrendelés során az OTP Mobil Kft. SimplePay rendszerében fogsz majd fizetni.

Korlátlan bérlet esetén: Kérlek,  add meg a vezeték-és keresztnév, e-mail cím, telefonszám és számlázási adataidat.
Ezután kattints a “Megveszem a bérletem” gombra. A megrendelés során az OTP Mobil Kft. SimplePay rendszerében fogsz majd fizetni.

FONTOS: A kiválasztott bérletet ismétlődő bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés előnye:

Az ismétlődő bankkártyás fizetés előnye, hogy csak egyszer kell elvégezni a regisztrációt és megadni az adatokat. Aztán minden hónapban  azon a napon, amikor először megvetted a bérletedet a rendszer automatikusan beterheli a  bankkártyádat a következő havi bérleted árával. Mindenről megy automatán a számla. Kényelmes mert nem kell figyelni, hogy mikor jár le a bérleted. Ha bármi miatt le akarnád mondani az ismétlődő bankkártyás fizetést, akkor egy gombnyomással megteheted.

Mikor kerül levonásra a következő havi bérlet ára ?

Minden hónapban  azon a napon, amikor először megvetted a bérletedet a rendszer automatikusan beterheli a  bankkártyádat a következő havi bérleted árával.
Például ha 2022.05.18-án volt a sikeres regisztráció akkor 2022.06.18-án lesz a következő fordulónap és akkor lesz a terhelés délután 16-18 óra között.

Mikor lehet lemondani a következő havi bérletet?
Ezt bármikor megteheted, de ha az adott hónapot végig akkor tornázni és a következő hónapban nem akarsz jönni a fordulónap előtti 00:00-ig érdemes a lemondást megtenni.

Példa: ha 2022.05.18-án volt a sikeres regisztráció akkor 2022.06.18-án lesz a következő fordulónap így 06. 17-én érdemes a lemondást elvégezni.
A lemondási linket minden e-mail alján megtalálod.
Ez a Bérlet adminisztrációs fiók név alatt érhető el.

Ha lemondod, természetesen nem kerül többé levonásra a bérleted ára, de a következő hónapban már nem is lesz bérleted.

A Kriston gyakorlóóra  Heti 1x  vagy Korlátlan elnevezésű bérlet megvásárlásához először szükséges  regisztrálnod a bankkártyádat. Ez egy egyszeri alkalom. Innentől kezdve ez egy automatikusan ismétlődő bankkártyás fizetés lesz, amíg le nem mondod.


Az automatikusan ismétlődő bankkártyás fizetés  működése: 
Az ilyen megrendelésnél a bankszámlád minden hónapban az első bérleted megvásárlásának hófordulójakor megterhelésre kerül automatikusan a  Heti 1x vagy Korlátlan elnevezésű bérleted árával attól függően, hogy korábban te melyik bérlettípust választottad. (Ha például 18-án vetted meg az első bérletedet, minden hónap 18-án kerül sor az automatikus fizetésre). Az elektronikus fizetést OTP Mobil Kft. SimplePay  rendszere végzi. A SimplePay egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni.  Az ismétlődő fizetést bármikor lemondhatod, ha úgy gondolod nem akarsz tovább intimtornázni. A lemondási linket minden levelem alján megtalálod.

Az ilyen megrendelésnél a bankszámlád minden hónapban az első bérleted megvásárlásának hófordulójakor megterhelésre kerül automatikusan a Heti 1x  vagy Korlátlan elnevezésű bérleted árával attól függően, hogy korábban te melyik bérlettípust választottad. (Ha például 18-án vetted meg az első bérletedet, minden hónap 18-án kerül sor az automatikus fizetésre). Az elektronikus fizetést az OTP Mobil Kft. SimplePay  rendszere végzi. A SimplePay egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni.  Az ismétlődő fizetést bármikor lemondhatod, ha úgy gondolod nem szeretnél tovább intimtornázni. A lemondási linket minden levelem alján megtalálod.

Igen biztonságos. Az online bankkártyás fizetésekhez mi az OTP Mobil Kft. SimplePay  (székhely: 1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.; cégjegyzék száma: 01-09-174466; adószáma: 24386106-2- 42) online fizetési rendszerét használjuk. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat és a nem várt események megelőzésében segítséget nyújt. A bankkártya adatokat a SimplePay oldalán kell megadnod, nem az én oldalamon. Én semmilyen formában nem látok rá a bankkártya adataira. Az ismétlődő fizetést bármikor lemondhatod, ha úgy gondolod nem szeretnél velem tovább intimtornázni. A lemondási linket minden levelem alján megtalálod.

Igen, te magad meg tudod tenni a lemondást, minden levél alján ott lesz a link. Csak egy kattintás az egész és ha kell segítünk ebben is.

A számlát minden esetben e-mailben kapod meg automatikusan, miután először megvásároltad a bérleted vagy hónapról-hónapra meghosszabítottad a bérleted.

 

Csak  ismétlődő bankkártyás fizetéssel tudsz fizetni, átutalással nem. Az ismétlődő fizetést bármikor lemondhatod, ha úgy gondolod nem szeretnél tovább  intimtornázni. A lemondási linket minden levelem alján megtalálod.

 
 

Kérlek  írj a hello@intimtornagodollo.hu emailre és szívesen segítek.

 
 
 
0 +
Megtartott Kriston gyakorlóóra
0 +
Szorítás / összehúzás 😁
~ 0
Év tanítás

Adatkezelési tájékoztató – Általános Szerződési FeltételekKriston melléklet 

Simon Angéla Kriston Intim Torna® tréner // Gödöllő